Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Fusion Basebeton: om op te leven

 

Beton is overal. Het wordt niet voor niets het moderne marmer genoemd. Fusion voegt daar iets aan toe: leven. Want met Fusion Basebeton brengt u leven in huis. Een fascinerend product: een robuuste look met klasse. Een industriële stijl die een unieke sfeer neerzet. Hoe spannend is dat?

Fusion Basebeton is een prachtig product met de look én feel van beton. Geef uw vloeren, wanden, trappen en aanrechtbladen de robuuste uitstraling van beton. Maar dan beter! Fusion Basebeton is bijzonder sterk waardoor de toepassingsmogelijkheden bijna oneindig zijn. Kiest u voor een stoere, industriële uitstraling van uw vloer? Of voor de naadloze toepassing met authentieke uitstraling op de muur? Het kan allemaal.

 
Fusion betonlook vloer styling woonkamer
Fusion betonlook vloer betoncire woonkamer
 

Praktisch

Op nagenoeg iedere stabiele ondergrond is Basebeton toe te passen. Zonder hak- of breekwerk. We brengen het flexibele materiaal zelfs aan op een plavuizen vloer. Vloerverwarming? No problem. En dankzij de speciale coating is Basebeton waterdicht en slijtvast. Ideaal dus voor uw badkamer, toiletruimte en keuken. Het gladde oppervlak is zeer onderhoudsvriendelijk en van nature schimmelwerend. En bij toepassing in bijvoorbeeld uw badkamer voorzien wij de vloer, indien gewenst, van een antislip-coating.

Fusion Basebeton: de betonlook vloer met klasse

één geheel, zonder drempels en zonder naden

Mooi

Basebeton oogt fluweelzacht en voelt warm aan. Het is leverbaar in prachtige grijze en natuurtinten. Voor iedere interieurstijl vindt u de juiste kleur en textuur. De karakteristieke betonlook is erg mooi voor de vloer in uw badkamer of keuken en ook zeer geschikt voor uw woonkamer. Echt een vloer waar u jarenlang geen omkijken naar heeft.


Benieuwd naar de mogelijkheden van Fusion Basebeton?

 
Fusion Basebeton terra keuken 05
Fusion betonlook vloer betoncire woonkamer slijtvast huisdier
 

Duurzaam

Fusion Basebeton is sterk en flexibel door de combinatie van cementbestanddelen en hars. Dat levert een zeer hoogwaardige, duurzame afwerking op van uw vloer. En als u kiest voor Fusion Basebeton wand ook op uw muur. Door de speciale coating is Basebeton ook water- en vuilafstotend. Toch een klein ongelukje? Geen paniek, deze zijn meestal goed te herstellen.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Glad
  • Flexibel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Schimmelwerend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterdicht
  • Slijtvast
  • Sterk

Basebeton geeft ook winkels en kantoren een stoere industriële uitstraling.


Last van keuzestress? Maak een afspraak met onze styliste

 
Fusion industriele betonlook vloerafwerking betoncire shop
Fusion betonlook vloer Basebeton wand wand betoncire slaapkamer badkamer

Combineer Fusion Basebeton met Fusion Basebeton wand

en geef de hele ruimte een robuuste en natuurlijke feeling