Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Jarenlange ervaring en liefde voor het vak

 

Vloeren zijn onze passie. Sinds 2006 maken we met een betrokken team unieke gietvloeren volgens eigen receptuur. In de loop der jaren hebben we ons assortiment steeds verder uitgebreid met onder andere Microcement, PVC, aanleg van vloerverwarming en we voegen voortdurend de nieuwste trends toe aan onze collectie. U komt ons overal in Nederland tegen en soms zelfs over de grens. Want de kwaliteit van onze vloeren en van de afwerking staat bij Fusion altijd voorop. Duurzaam, naadloos, smaakvol en oerdegelijk. Ons motto: “het resultaat moet altijd 10+ zijn”.

Voorlichting en advies

Kom eens naar onze showroom. Kies op uw gemak uit één van de vele kleuren. Regelmatig voegen we de nieuwste trendkleuren toe aan onze proefstalen-collectie. We nemen graag de tijd voor een uitgebreide voorlichting en onze styliste helpt u graag met de kleurkeuze. Want persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Misschien wilt u meer weten over het verschil tussen onze verschillende gietvloeren? Of bent u benieuwd naar Microcement op de vloer of als wandafwerking of PVC voor uw vloer of trap; allemaal interessante alternatieven in ons assortiment. Bij Fusion doen we niet geheimzinnig over de samenstelling van onze duurzame vloeren. Laten we samen bekijken welke vloer het best past bij uw situatie en uw woning.

In onze showroom vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden.

 
Fusion Gietvloeren showroom Gouda
Fusion gietvloer voorlichting voorbereiding
 

Kwaliteitsgarantie

Bij Fusion Gietvloeren staan we voor kwaliteit. Daarom houden we het volledige proces in eigen hand: van het mengen van de vloerbestanddelen tot het gieten en afwerken. Alleen zo kunnen we exact leveren wat we beloven.

Prijzen & gezamenlijke inkoop

Natuurlijk wilt u ook meer weten over de prijs van onze vloeren – of het nu een gietvloer is of een PVC- of lavasteenvloer (gietvloer met lavagruis erin verwerkt). De prijs hangt af van allerlei factoren, zoals het aantal vierkante meters, de beoogde ruimte en welke serie u kiest. Gaat u voor een gietvloer uit de HD-serie met al zijn verschillende kleuren en specials? Volstaan de basiskleuren van andere series? Of zoekt u een ander vloertype dat net zo goed combineert met uw vloerverwarming?

Wij kijken graag met u mee wat voor u de gunstigste oplossing is. En overweegt u met verschillende buren gezamenlijk in te kopen? Informeer dan naar de aantrekkelijke voorwaarden en mogelijkheden en de interessante prijsvoordelen die dit op kan leveren. Wij realiseren vaker - en naar volle tevredenheid! - gezamenlijke projecten in Nederland. En doen dit ook graag voor u! Neem daarom gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie..

Vraag meteen een offerte aan

 
Gietvloer kopen
Modern klassiek gietvloer verbinding Fusion