Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Gietvloeren zijn onze passie. Al meer dan 15 jaar maken we met een betrokken team door heel Nederland unieke gietvloeren volgens eigen receptuur. De kwaliteit van de gietvloer en van de afwerking staat voorop. Strak, duurzaam, zonder naden of hobbels, smaakvol en oerdegelijk. Ons motto: “het resultaat moet altijd 10+ zijn”.

Voorlichting

Kom eens naar onze showroom. Kies op uw gemak uit een van de vele kleuren. Regelmatig voegen we de nieuwste trendkleuren toe aan onze collectie. We nemen graag de tijd voor een uitgebreide voorlichting. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Zo laten we u het verschil zien en voelen tussen de verschillende vloertypen. Ook leggen we aan u uit hoe we onze milieuvriendelijke gietvloeren samenstellen. Vervolgens bekijken we samen welke vloer het best past bij uw situatie en uw woning.

 
Fusion Gietvloeren showroom Gouda
Fusion gietvloer voorlichting voorbereiding
 

Kwaliteitsgarantie

Bij Fusion Gietvloeren staan we voor kwaliteit. Daarom houden we het volledige proces in eigen hand: van het mengen van de vloerbestanddelen tot het gieten en afwerken. Omdat we werken volgens eigen recept, zijn we niet afhankelijk van leveranciers. Alleen zo kunnen we exact leveren wat we beloven.

Prijzen & gezamenlijke inkoop

Natuurlijk wilt u ook meer weten over de prijs van een Fusion Gietvloer. De prijs hangt af van allerlei factoren, zoals het aantal vierkante meters, de beoogde ruimte en het type gietvloer dat u kiest. Mocht u overwegen om met verschillende buren gezamenlijk in te kopen: informeer dan naar de voorwaarden. Wij hebben al verschillende gezamenlijke projecten in Nederland gerealiseerd.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 
Gietvloer kopen
Modern klassiek gietvloer verbinding Fusion

SHOWROOM

Bezoek onze moderne showroom in Gouda. Bekijk hier alle mogelijkheden van een Fusion Gietvloer.

SHOWROOM BEZICHTIGEN

GIETVLOER OFFERTE

Gietvloer kopen?
Vraag hier vrijblijvend uw
gietvloer prijs aan.

OFFERTE AANVRAGEN

BEL FUSION

Meer informatie? Advies?
Een afspraak of direct een offerte?
Bel rechtstreeks met Fusion.

0182 52 07 18