Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Renovatie en reparatie: klaar terwijl u wacht

 

Ook een gietvloer is bedoeld om op te leven. En omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, kan er opeens een kleine beschadiging op uw mooie gietvloer zitten. Vervelend, want dat gebeurt natuurlijk uitgerekend op een zichtbare plek. De reparatieservice van Fusion Gietvloeren weet raad. Wij lossen zulke beschadigingen netjes op. Zelfs bij gietvloeren die niet door Fusion zijn aangebracht.

Fusion Spot Repair

Ook al is een gietvloer elastisch en stoot- en slijtvast, er kan op een dag toch een putje in zitten. Of u ziet ergens een adertje of scheurtje. Met Fusion Spot Repair zijn zulke oneffenheden in een handomdraai verholpen. Na afloop van de reparatie ziet u er niets tot nauwelijks iets meer van.

 
Gietvloer schade herstel reparatie bijtende vloeistof
Scheur gietvloer reparatie Fusion Gietvloeren
 

Voorkomen is beter dan genezen

Soms kan een gietvloer spontaan scheurtjes krijgen. In de meeste gevallen komt dat door de ondergrond. Instabiliteit in de ondergrond heeft dan effect op de gietvloer. Onze specialisten komen op allerlei plekken voor inspecties voordat we een gietvloer gaan aanbrengen. Opvallend genoeg zien we in nieuwbouwwoningen regelmatig cementdekvloeren met flinke scheuren. Om te voorkomen dat uw gietvloer na een aantal jaar begint te scheuren door een instabiele ondergrond, bieden wij de EPI Superbase gietvloer. Een gietvloer die scheuren in de ondergrond overbrugt, zodat problemen op lange termijn uitblijven.

De cijfers liegen er niet om

Met de EPI Superbase gietvloer neemt de kans op scheurvorming en beschadiging bij puntbelasting enorm af. Dit membrane vangt 99% van alle scheuren op. Met deze oplossing kiest u voor zekerheid.

Nieuwe glans op bestelling

Soms kan een gietvloer bij intensief gebruik wat dof worden. U bestelt op onze site heel eenvoudig vloerreiniger die bij uitstek geschikt is voor uw gietvloer. Óók als uw vloer niet dof is want deze reiniger is bedoeld voor dagelijks gebruik. Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom voor een nieuwe voorraad.

Bestel de beste reiniger voor uw gietvloer

 
Gietvloer vloerreiniger schoonmaakmiddel glans