Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Vloerverwarming: een gouden combinatie

 

Wat is nog fijner dan een prachtige Fusion Gietvloer? Precies: een warme Fusion Gietvloer! Daarom leggen wij eventueel ook een vloerverwarmingsinstallatie voor u aan. Dat doen we zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Vloerverwarmig: de ideale ondergrond voor een Fusion PVC-vloer, Basebeton of een Fusion Gietvloer.

Gouden combinatie

Onze gietvloeren zijn van zichzelf al fluweelzacht. Samen met vloerverwarming is het helemaal een gouden combinatie. Geniet van het comfort en de gelijkmatige temperatuur. Bovendien is constante verwarming met lage warmteafgifte (zoals vloerverwarming) ook nog eens duurzaam én voordelig voor uw stookkosten. Gebruikt u stadsverwarming of een warmtepomp? Ook dan is vloerverwarming goed mogelijk. Kortom: een keuze voor de toekomst.


Fusion Gietvloer of Basebeton met vloerverwarming?

 
Fusion vloerverwarming gietvloer

Ook in uw huis is vloerverwarming een optie

Gietvloer vloerverwarming Fusion
 

Voor elk type ondergrond

Vloerverwarming aanleggen kan op vrijwel elke ondervloer. Beton of hout: het maakt niet uit. Alleen de aanpak is net iets anders. In een ondervloer van beton frezen we sleuven voor de leidingen. Bij een ondervloer van hout werkt u met een opbouwsysteem van platen. Voordat de werkzaamheden starten, komt onze specialist altijd bij u langs om de ondervloer te bekijken en te beoordelen. Natuurlijk werken wij de vloer na de installatie af met de door u gewenste vloer van Fusion.

Typisch Fusion: perfecte ondergrond

Het is gebruikelijk om de sleuven met leidingen voor de vloerverwarming na afloop glad te strijken met tegellijm of cementgebonden materiaal. Fusion laat niets aan het toeval over en gebruikt daar Fusion Elaflex voor. Wij ontwikkelden dit product speciaal voor deze toepassing. Het verschil met de standaard afdichting? Ons vulmiddel wordt keihard, is niet gevoelig voor thermische belasting en kan ook niet scheuren. Zo maken we de perfecte ondergrond voor een gietvloer.

 
Vloerverwarming gietvloer fusion
Vloerverwarming gietvloer fusion
 

Strakke vloer, strakke planning

Fusion Gietvloeren biedt u een totaalpakket aan. Eén aanspreekpunt voor een naadloze planning én een naadloze vloer. Binnen 8 werkdagen is de hele klus geklaard: van het leggen van de vloerverwarmingsbuizen tot het aanbrengen en aflakken van de vloer. En de garantie? Die geven wij zowel op de vloerverwarming als op de gietvloer.

Vloerverwarming en een nieuwe vloer. Wat zijn mijn combinatievoordelen?

Klaar binnen 1 werkweek

Werkzaamheden

Ondervloer van beton:

frezen + leidingen leggen + verdeler plaatsen + sleuven dichtmaken + egaliseren + primeren + multiflexlaag aanbrengen + gieten + lakken

Ondervloer van hout:

opbouwen + leidingen leggen + verdeler plaatsen + egaliseren + primeren + multiflexlaag aanbrengen + gieten + lakken

Gietvloer met vloerverwarming
 
 

Kan ik dan ook vloerverwarming laten aanleggen? Wij merken dat veel klanten verrast zijn door de combinatiemogelijkheden van een gietvloer, PVC-vloer of Basebeton vloer en vloerverwarming. Bekijk hoe wij binnen 1 werkweek vloerverwarming installeren en vervolgens naadloos afwerken met een Fusion Gietvloer.

Fusion gietvloer vloerverwarming