Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Kies ook meteen voor vloerverwarming

 

Wat is nog fijner dan een prachtige Fusion Gietvloer? Precies: een warme Fusion Gietvloer! Daarom leggen wij ook vloerverwarmingsinstallaties voor u aan. Dat doen we zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. De ideale ondergrond voor Fusion Basebeton of een Fusion Gietvloer.

Gouden combinatie

Onze gietvloeren zijn van zichzelf al warm en fluweelzacht. Samen met vloerverwarming is het helemaal een gouden combinatie. Geniet van het comfort en de gelijkmatige temperatuur. Bovendien is constante verwarming met lage warmteafgifte (zoals vloerverwarming) ook nog eens duurzaam én voordelig voor uw stookkosten. Gebruikt u stadsverwarming of een warmtepomp? Ook dan is vloerverwarming goed mogelijk. Kortom: een keuze voor de toekomst.


Fusion Gietvloer of Basebeton met vloerverwarming?

 
Fusion vloerverwarming gietvloer

Ook in uw huis is vloerverwarming een optie

Gietvloer vloerverwarming Fusion
 

Voor elk type ondergrond

Vloerverwarming aanleggen kan op vrijwel elke ondervloer. Beton of hout: het maakt niet uit. Alleen de aanpak is iets anders. In een ondervloer van beton frezen we sleuven voor de leidingen. Bij een ondervloer van hout werken we met een opbouwsysteem van platen. Voordat de werkzaamheden starten, komt onze specialist altijd bij u langs om de ondervloer te bekijken en te beoordelen. Natuurlijk werken wij de vloer na de installatie af met de door u gewenste Fusion Gietvloer.

Strakke vloer, strakke planning

Fusion Gietvloeren biedt u een totaalpakket aan. Eén aanspreekpunt voor een naadloze planning én een naadloze vloer. Binnen een werkweek is de hele klus geklaard: van het leggen van de vloerverwarmingsbuizen tot het aanbrengen en aflakken van de vloer. En de garantie? Die geven wij zowel op de vloerverwarming als op de gietvloer.


Vloerverwarming en een nieuwe vloer. Wat zijn mijn combinatievoordelen?

 
Vloerverwarming gietvloer fusion

Klaar binnen 1 werkweek

Gietvloer met vloerverwarming

Werkzaamheden

Ondervloer van beton:

frezen + leidingen leggen + verdeler plaatsen + sleuven dichtmaken + egaliseren + primeren + multiflexlaag aanbrengen + gieten + lakken

Ondervloer van hout:

opbouwen + leidingen leggen + verdeler plaatsen + egaliseren + primeren + multiflexlaag aanbrengen + gieten + lakken

 
 

Kan ik dan ook vloerverwarming laten aanleggen? Wij merken dat veel klanten verrast zijn door de combinatiemogelijkheden van een gietvloer en vloerverwarming. Bekijk hoe wij binnen 1 werkweek vloerverwarming installeren en vervolgens naadloos afwerken met een Fusion Gietvloer.

Fusion gietvloer vloerverwarming

SHOWROOM

Bezoek onze moderne showroom in Gouda. Bekijk hier alle mogelijkheden van een Fusion Gietvloer.

SHOWROOM BEZICHTIGEN

GIETVLOER OFFERTE

Gietvloer kopen?
Vraag hier vrijblijvend uw
gietvloer prijs aan.

OFFERTE AANVRAGEN

BEL FUSION

Meer informatie? Advies?
Een afspraak of direct een offerte?
Bel rechtstreeks met Fusion.

0182 52 07 18