Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Fusion Heavyline

 

Speciaal voor zware belasting ontwikkelde Fusion Gietvloeren de serie Heavyline. Gietvloeren van epoxy. Ideaal in een garage of werkplaats maar ook voor zakelijke toepassingen als een professionele keuken, magazijn, koelcel of winkel. Fusion Heavyline combineert de robuuste eigenschappen – onderhoudsarm, zwaar belastbaar, vloeistofdicht – met de strakke uitstraling van een gietvloer. Afhankelijk van de toepassing kiest u binnen Heavyline voor een gietvloer die exact voldoet aan uw eisen

3 verschillende typen

Er zijn 3 verschillende typen verkrijgbaar: Hardmix, Colormix en Easymix. Elk type is opgebouwd volgens het Strong Durability System van Fusion Gietvloeren. Fusion Heavyline voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Fusion Gietvloeren als het gaat om duurzaamheid, belastbaarheid en hardheid.

 
Antislip vloer vloeistofdicht Fusion Gietvloeren

Fusion Hardmix

 

 

 
 

Een slijtvaste vloer die superzwaar te belasten is. Dat is de Fusion Hardmix. Spijkerhard, bestand tegen vloeistoffen. Of er nu een hamer op valt, dagelijks heftrucks overheen rijden of een pallet wordt verschoven. De Fusion Hardmix geeft geen krimp. Voor een extra decoratief element is er nog de Decomix. Een kwartskorrel die extra kleur toevoegt en de vloer extra verhardt.

 

Fusion Colormix

 

 

Waterdichte keukenvloer gietvloer Fusion Colormix

 
 

In een professionele keuken, koelcel of wasstraat moet de vloer tegen een stootje kunnen. De kans op uitglijden moet minimaal zijn. Fusion Colormix is het antwoord. Een zwaar belastbare epoxygietvloer met Gripmix: kwartskorrels die een antislip-laag vormen. Steeds meer ondernemers in Nederland ontdekken de voordelen van Colormix in hun bedrijf.

 

Fusion Easymix

 

 

Industrievloer werkplaats vloer Fusion Gietvloeren

 
 

Wanneer de ondervloer stevig en strak is, dan is het mogelijk om Fusion Easymix aan te brengen. Een spijkerharde coating die de vloer stofvrij maakt. Het resultaat is een strakke vloer die weer jaren meekan.

 

 

 

 

 

Gietvloer vergelijken showroom Gouda
 

Styling en advies in onze showroom

We nemen graag de tijd voor een uitgebreide voorlichting en onze styliste helpt u graag met de kleurkeuze. Want persoonlijke aandacht staat voorop bij Fusion Gietvloeren.

Plan een showroom-afspraak

Hoe lang duurt het om een gietvloer aan te brengen?

Bekijk hier onze indicatieve planning