Collectie: trends, kleuren en specials

 

Een Topline-gietvloer is beschikbaar in werkelijk elke denkbare kleur of tint. Gaat u voor een Easy-gietvloer? Dan kunt u kiezen uit een van de basistinten. In onze showroom kunt u proefstalen en kleurenwaaiers bekijken en vergelijken. Niet in één keer de juiste match? Beide gietvloerseries zijn verkrijgbaar in een DUO-uitvoering. Dan combineert u twee kleuren uit het palet dat beschikbaar is voor de serie van uw keuze. Naast gietvloeren kunt u bij Fusion ook terecht voor andere vloertypes en vloertrends. Naast basebeton en PVC-vloeren vindt u in onze collectie ook de laatste trends. Op dit moment zijn gietvloeren met lavasteen en gietvloeren met kurk bijvoorbeeld erg populair.

Eén kleur (mono)

Bij een Topline-gietvloer heeft u het complete kleurenspectrum ter beschikking. Zelfs kleuren uit de waaiers RAL, Sikkens en NCS behoren tot de mogelijkheden. Met welke kleur creëert u eenheid in heel uw huis? Regelmatig voegen wij nieuwe kleuren toe aan ons assortiment met proefstalen. Dus ook de nieuwste trendkleur vindt u in de showroom van Fusion Gietvloeren.

 

 
Voordelige gietvloer Fusion Baseline
Geluiddempend vloer contactgeluid Rotterdam
 

Twee kleuren (duo)

Wilt u geen standaardkleur? Kies dan een DUO-gietvloer. Combineer twee kleuren die naadloos in elkaar overlopen. Het complete kleurenpalet staat tot uw beschikking.

Specials (alleen Topline-serie)

Zoekt wat origineels voor de kinderkamer? Kies dan voor een Fusion Special Gietvloer met glitterlook. We mengen spikkels, glitters of flakes met de kleur van uw keuze uit de Topline-serie. Of we brengen een speels patroon aan, bijvoorbeeld van stoere flagstones. Altijd stootbestendig, comfortabel en hygiënisch.

 
Gietvloer keuken
Topline gietvloer kwaliteit Fusion Gouda
 

Trend: gietvloer met lavasteen

In deze gietvloer is lavagruis verwerkt. Lavastenen zijn stenen die ontstaan na een vulkaanuitbarsting nadat de gloeiendhete lava afkoelt en in steen verandert. Het gruis van deze lavasteen geeft deze gietvloer een unieke look. En maakt ‘m tot de sterkste gietvloer die er is. Hard als graniet. Dat heeft allerlei voordelen, zo krijgen krassen geen enkele kans in het strakke vloeroppervlak. Net als bij onze andere gietvloeren combineert een lavasteen gietvloer uitstekend met vloerverwarming voor extra comfort.

Volg ons en blijf op de hoogte van trends

De meest duurzame keuze:
Liquid Lino met kurk

De formule, het fabricageproces en de slijtvastheid van linoleum zijn al ruim 170 jaar een groot succes. Er is nu iets beters: Fusion Liquid Lino!

Net als alle andere Fusion gietvloeren is de Fusion Liquid Lino naadloos aan te brengen, slijtvast en heeft het goede warmtegeleidende capaciteiten. De samenstelling van de Liquid Lino gietvloer bestaat uit een duurzame mix van natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige- en lijnolie, hout- en kurkpoeder en kalksteenkurk. De toevoeging van kurk zorgt ook voor nog betere akoestische eigenschappen.

Bovendien is er bij een gietvloer - in tegenstelling tot andere vloerbedekkingen en het linoleom vanaf de rol - geen sprake van lasnaden en snijverlies. Elke gietvloer is dus een duurzame keuze, de Liquid Lino met kurk doet daar nog een schepje bovenop!

 
Gietvloer vergelijken showroom Gouda
Gietvloer vergelijken showroom Gouda
 

Styling en advies in onze showroom

We nemen graag de tijd voor een uitgebreide voorlichting en onze styliste helpt u graag met de kleurkeuze. Want persoonlijke aandacht staat voorop bij Fusion Gietvloeren.

Plan een showroom-afspraak

Gietvloer keuken woonkamer naadloos Fusion