Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Aangepaste openingstijden

Vrijdag 8 december is onze showroom gesloten. Zaterdag 9 december zijn wij weer geopend volgens de reguliere openingstijden.

Fusion Basebeton wand: maakt het plaatje compleet

 

Fusion Basebeton wand is een geweldige designtrend. Een gladde, naadloze wand met karakteristieke betonlook. Fusion Basebeton breng je aan op gladgestucte wanden. Met Fusion Basebeton wand kiest u voor een duurzame totaaloplossing. De spijkerharde coating is spiegelglad en is leverbaar in allerlei kleurvarianten. Van ultramoderne grijstint tot het elegante ‘Rose Red’.

Maatwerk

De betonlook geeft uw muren extra touch. De textuur oogt ruw maar is in werkelijkheid fluweelzacht. Onze specialisten brengen de wand egaal of juist gemêleerd aan – strak over de gestucte, sausklare wand. Fusion Basebeton wand is handwerk op maat. U krijgt dan ook de kwaliteit die u van ons gewend bent.

 
Industriele wand Fusion
Fusion Basebeton wand vloeistofdicht
 

Waterdicht en hygiënisch

Fusion Basebeton wand combineert praktische eigenschappen met een sfeervolle uitstraling. Deze waterdichte muur leent zich bijvoorbeeld perfect voor de badkamer of keuken. De naadloze wand is bovendien strak, waardoor schimmel geen kans krijgt.

Ook geschikt voor op de zaak

Fusion Basebeton wand is bij uitstek geschikt voor zakelijke toepassingen. In een winkel of horecagelegenheid profiteert u van het smaakvolle effect en de praktische voordelen. Maar ook in kantoren en showrooms wordt Fusion Basebeton wand toegepast voor een sfeervolle en aantrekkelijke uitstraling.

Een Fusion Basebeton wand is altijd:

  • Naadloos
  • Waterdicht
  • Slijt- en krasvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsarm
  • Leverbaar in veel verschillende kleuren

Enthousiast? Vraag dan meteen een offerte aan!

 
Gietvloer toilet vloeistofdicht vloer Fusion Gietvloeren
 
Vloeistofdichte vloer naadloos Fusion
 

Combineer Fusion Basebeton wand met een Fusion Basebeton vloer

en geef de hele ruimte een robuuste en natuurlijke feeling