Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Gietvloeren

 

Een Fusion Gietvloer past naadloos in ieder interieur. Modern, klassiek of juist een gewaagde stijlmix. Maak van uw design gietvloer een absolute blikvanger, bijvoorbeeld in een duo-tint. Of benut het ruimtelijke effect maximaal door te werken met een subtiele basiskleur.

Voorbereiding

Het aanbrengen van een Fusion Gietvloer kan op praktisch iedere ondergrond. Of het nu een houten vloer is, tegels, een nieuwe betonnen vloer of over een bestaande gietvloer. Tijdens de voorbereidingen controleert Fusion zorgvuldig de staat van de ondervloer. Is het nodig om delen te verstevigen of te egaliseren? Een goede basis zorgt voor het beste resultaat. In onze showroom vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden.

 
Fusion Gietvloer moderne woonkamer

Eén geheel: geen drempels, geen naden

Gietvloer slaapkamer
 

Overal in huis

Op elke verdieping in huis een gietvloer. Elke ruimte benut weer een andere kwaliteit van uw gietvloer. Waterdicht in de keuken, de badkamer en het toilet. Zacht, comfortabel en anti-allergisch in de woonkamer en de slaapkamers. Overal in huis dezelfde uitstraling.

LEES MEER

Kwaliteitsgarantie: eigen recept

Fusion Gietvloeren maakt vloeren volgens eigen recept. We testen onze receptuur uitvoerig en laten onze gietvloeren op strenge kwaliteitseisen testen door onafhankelijke instituten als TNO en TüV. Een Fusion Gietvloer levert aantoonbaar duurzame prestaties als het gaat om fysieke belasting en blootstelling aan UV-licht. Krimp of rek krijgen geen vat op een Fusion Gietvloer. Want met de juiste verhouding van ingrediënten en componenten geven we elke gietvloer exact de benodigde elasticiteit.

LEES MEER

 
Gietvloer smeren aanbrengen

U heeft de keuze uit talloze kleuren

Zelfs kleuren uit de waaiers RAL, Sikkens en NCS behoren tot de mogelijkheden.

Gietvloer kwaliteit UV bestendig
 

UV-bestendig

De collectie van Fusion Gietvloeren bestaat uit 3 verschillende typen: Baseline, Comfortline en Topline. Elk type voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen als het gaat om duurzaamheid, elasticiteit en zachtheid. Onderling verschilt de UV-bestendigheid van deze 3 typen. In onze receptuur is de stof alifaat verwerkt. De hoeveelheid alifaat bepaalt de kleurvastheid van de vloer. Oplopend van goed, beter, best.

LEES MEER

Gietvloer en vloerverwarming

Nieuwbouwwoningen beschikken vrijwel standaard over vloerverwarming. Daarom krijgen we steeds vaker de vraag: “Gaat een gietvloer wel samen met vloerverwarming?”. Jazeker! Sterker nog, omdat een Fusion Gietvloer snel de omgevingswarmte aanneemt, voelt uw vloer niet alleen zacht aan, maar ook heerlijk warm.

LEES MEER

 
Gietvloer vloerverwarming keuken

SHOWROOM

Bezoek onze moderne showroom in Gouda. Bekijk hier alle mogelijkheden van een Fusion Gietvloer.

SHOWROOM BEZICHTIGEN

GIETVLOER OFFERTE

Gietvloer kopen?
Vraag hier vrijblijvend uw
gietvloer prijs aan.

OFFERTE AANVRAGEN

BEL FUSION

Meer informatie? Advies?
Een afspraak of direct een offerte?
Bel rechtstreeks met Fusion.

0182 52 07 18