Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Een uitgebreide collectie gietvloeren

 

De collectie van Fusion Gietvloeren bestaat uit 3 verschillende typen: Baseline, Comfortline en Topline. Elk type voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen als het gaat om duurzaamheid, elasticiteit en zachtheid. Onderling verschilt de UV-bestendigheid van deze 3 typen. In onze receptuur is de stof alifaat verwerkt. De hoeveelheid alifaat bepaalt de kleurvastheid van de vloer. Oplopend van goed, beter, best.

Fusion Baseline

De Fusion Baseline Gietvloer is een instapmodel. De Baseline is een voordelige serie voor kopers die vooral op zoek zijn naar alle praktische eigenschappen van een gietvloer. Hygiënisch, anti-allergisch, onderhoudsarm, waterdicht, geluiddempend, comfortabel en elastisch: 5 jaar garantie. De Baseline-serie is wel ontvankelijk voor UV; de kans bestaat dat deze gietvloer binnen 2 jaar verkleurt. Uiteraard is het mogelijk om na verloop van tijd de vloer op te frissen met een toplaag op kleur.

 

 
Voordelige gietvloer Fusion Baseline
Geluiddempend vloer contactgeluid Rotterdam
 

Geluiddempend

Wist u dat een Fusion Gietvloer met gemak voldoet aan de strenge normen voor geluidsisolatie? Dat maakt een gietvloer zo’n waanzinnig mooi product. De geluidsisolatie is zelfs nog verder te verhogen door een speciale geluidsdempende onderlaag aan te brengen. Ideaal als u in een appartement of bovenwoning woont. Het is zelfs mogelijk om een zwevende vloer te leggen – dat scheelt contactgeluid.

Fusion Comfortline

De Fusion Comfortline Gietvloer is voorzien van een extra laag. Een semi-UV-bestendige laag die alivaat bevat. Net als de Baseline heeft de Comfortline alle ideale kwaliteiten van een gietvloer. Dankzij de extra laag is het verkleuringseffect door UV-licht pas na 5 of 6 jaar enigszins zichtbaar. Met een nieuwe toplaag ziet de Comfortline er ook jaren van huiselijk gebruik weer uit als nieuw. Op de Comfortline Gietvloer krijgt u 5 jaar garantie op slijtvastheid, geluiddemping, hardheid, waterdichtheid én op kleurechtheid.

 
Gietvloer keuken
Topline gietvloer kwaliteit Fusion Gouda
 

Fusion Topline

De Fusion Topline Gietvloer is er eentje voor het leven. De toplaag van deze serie bestaat uit een complete alivaatlaag. Schadelijke UV-stralen maken geen schijn van kans op deze vloer. Qua comfort en elasticiteit is de Topline Gietvloer echt een klasse apart. Fusion Gietvloeren biedt 10 jaar garantie op slijtvastheid, geluiddemping, hardheid, waterdichtheid én op kleurechtheid.

Kleuren

Gaat u voor één kleur of kiest u er twee? Met 66 basiskleuren is de kans bijzonder groot dat uw kleur in ons assortiment zit. In onze showroom kunt u proefstalen bekijken en vergelijken. Niet in één keer de juiste match? Met een DUO vloer combineert u de kleuren die u maar wilt.

 
Gietvloer vergelijken showroom Gouda
Kindvriendelijk gietvloer krasvast Fusion
 

Eén kleur (mono)

Bij Fusion Gietvloeren heeft u de keuze uit 66 verschillende basiskleuren. Met welke kleur creëert u eenheid in heel uw huis? Regelmatig voegen wij nieuwe kleuren toe aan ons assortiment. Dus ook de nieuwste trendkleur vindt u bij Fusion Gietvloeren.

Twee kleuren (duo)

Wilt u geen standaardkleur? Kies dan een duo gietvloer. Combineer twee kleuren die naadloos in elkaar overlopen. Het complete kleurenpalet staat tot uw beschikking.

 
Badkamer gietvloer kuip
Gietvloer zolder slaapkamer Fusion Gietvloeren
 

Specials

Zoekt wat origineels voor de kinderkamer? Kies dan voor een Fusion Special Gietvloer met glitterlook. We mengen spikkels, glinsters met een van de 66 basiskleuren. Of we brengen een speels patroon aan, bijvoorbeeld van stoere flagstones. Altijd stootbestendig, comfortabel en hygiënisch.

SHOWROOM

Bezoek onze moderne showroom in Gouda. Bekijk hier alle mogelijkheden van een Fusion Gietvloer.

SHOWROOM BEZICHTIGEN

GIETVLOER OFFERTE

Gietvloer kopen?
Vraag hier vrijblijvend uw
gietvloer prijs aan.

OFFERTE AANVRAGEN

BEL FUSION

Meer informatie? Advies?
Een afspraak of direct een offerte?
Bel rechtstreeks met Fusion.

0182 52 07 18