Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Gietvloercollectie:
Topline HD-serie en Easy-serie

 

Bij Fusion kunt u kiezen tussen twee verschillende gietvloeren: Topline en Easy. Elke serie heeft zo zijn eigen voordelen. Zoekt u de perfecte gietvloer als blikvanger in huis? Dan is de kans groot dat u een gietvloer uit onze Topline HD-serie kiest. Zoekt u een snelle oplossing in één van de geselecteerde kleuren? Dan spreekt de voordelige Easy-serie u ongetwijfeld aan. Bekijk hieronder de verschillen tussen beide series.

Fusion Topline Gietvloer

Een Topline-gietvloer is er eentje voor het leven. Qua comfort is de Topline Gietvloer echt een klasse apart. En bovendien stootvast en elastisch tegelijk. Want deze Topline-serie voldoet aan onze strengste kwaliteitseisen als het gaat om duurzaamheid, elasticiteit en zachtheid. Schadelijke UV-stralen maken bijvoorbeeld geen schijn van kans op deze vloer. Waarom? Omdat we in de receptuur voor de toplaag van deze serie de stof alifaat verwerken. Deze maakt de Topline-gietvloer kleurvast. Hoe meer alifaat, hoe kleurvaster de vloer. Niet voor niets biedt Fusion Gietvloeren bij de Topline HD-serie 5 jaar garantie op slijtvastheid, geluiddemping, hardheid, waterdichtheid én kleurechtheid.

Fusion Topline: verkrijgbaar in elke kleur die u wenst

 

 
Voordelige gietvloer Fusion Baseline
Geluiddempend vloer contactgeluid Rotterdam
 

Fusion Easy Gietvloer

Een Fusion Easy gietvloer is een aromatische gietvloer en daardoor niet UV-bestendig (waardoor deze eerder kan verkleuren dan onze Topline gietvloeren). De Easy-serie is verkrijgbaar in geselecteerde basiskleuren. En ook de Easy gietvloer is geschikt voor uw hele woning. Deze voordelige serie vormt de ideale oplossing voor meer praktische ruimtes in huis. Vertrekken waar u ook behoefte heeft aan de bijzondere prestaties van een gietvloer. U zoekt bijvoorbeeld een vloer die waterbestendig is of die vooral brandvertragend, stootvast of elastisch is. Goed om te weten: elke gietvloer van Fusion voldoet aan de strengste geluidsnormen. Dus ook de gietvloeren uit de Easy-serie.

Bekijk de kleuropties voor de Easy-serie

Op zoek naar inspiratie of advies?

Breng dan vooral een bezoek aan onze showroom

Meer dan alleen gietvloeren

Op zoek naar vloeroplossingen voor uw complete woning? Fusion is uw vloerenspecialist. Wij hebben naast gietvloeren ook andere vloertypes in ons assortiment, zoals PVC-vloeren (en -trapbekleding), gietvloeren met lavasteen en Basebeton. Bij Fusion kunt u rekenen op hoge kwaliteit en uitstekende service. Tot en met de droogloopmat bij uw voor- en achterdeur. Allemaal onder één dak.

 
Gietvloer keuken