Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

De kwaliteit van een Fusion gietvloer

 

Fusion Gietvloeren maakt vloeren volgens eigen recept. We testen onze receptuur uitvoerig en laten onze gietvloeren op strenge kwaliteitseisen testen door onafhankelijke instituten als TNO en TüV. Een Fusion Gietvloer levert aantoonbaar duurzame prestaties als het gaat om fysieke belasting en blootstelling aan UV-licht. Krimp of rek krijgen geen vat op een Fusion Gietvloer. Want met de juiste verhouding van ingrediënten en componenten geven we elke gietvloer exact de benodigde elasticiteit.

 

Zorgvuldige kwaliteitscheck

Een Fusion Gietvloer bestaat uit verschillende lagen. Iedere fase checken wij – laag voor laag – de slijtvastheid, geluiddemping, waterdichtheid en kleurvastheid. De Fusion Gietvloer van polyurethaan gaat een levenlang mee. Onze gietvloeren zijn stootbestendig en dus ook een perfecte omgeving voor huisdieren.

 

 

Het Strong Stretch System van Fusion Gietvloeren telt verschillende lagen met unieke eigenschappen. Elke serie bestaat uit vier verschillende lagen:

  • Basefix: primerlaag die de onderliggende vloer voorbereidt
  • Multiflex: onderlaag die zorgt voor maximale elasticiteit
  • Baseline / Comfortlineline / Topline: de polyuretheenlaag (PU) die alle uiterlijke eigenschapen aan uw gietvloer geeft
  • Sealcoating: laklaag die de gietvloer afsluit en beschermt
Geluiddempende vloer zwevend Fusion
 

Geluiddempend

Wist u dat een Fusion Gietvloer met gemak voldoet aan de strenge normen voor geluidsisolatie? Dat maakt een gietvloer zo’n waanzinnig mooi product. De geluidsisolatie is zelfs nog verder te verhogen door een speciale geluidsdempende onderlaag aan te brengen. Ideaal als u in een appartement of bovenwoning woont. Het is zelfs mogelijk om een zwevende vloer te leggen – dat scheelt contactgeluid.

Comfort, uitstraling én geluidsisolatie
Fusion Gietvloeren: een totaaloplossing voor heel uw huis

Garantie

Fusion Gietvloeren staat voor kwaliteit. Onze vakmensen checken elke gietvloer laag voor laag op slijtvastheid, geluiddemping, hardheid en waterdichtheid. Daarom kunt u rekenen op de allerbeste garantievoorwaarden: standaard 5 jaar garantie op onze gietvloeren en 5 jaar garantie op kleurvastheid. We geven u graag aanvullende informatie in onze showroom.

 
Gietvloer aanbrengen Fusion Gietvloeren Gouda
Gietvloer gang woonkamer keuken Fusion

SHOWROOM

Bezoek onze moderne showroom in Gouda. Bekijk hier alle mogelijkheden van een Fusion Gietvloer.

SHOWROOM BEZICHTIGEN

GIETVLOER OFFERTE

Gietvloer kopen?
Vraag hier vrijblijvend uw
gietvloer prijs aan.

OFFERTE AANVRAGEN

BEL FUSION

Meer informatie? Advies?
Een afspraak of direct een offerte?
Bel rechtstreeks met Fusion.

0182 52 07 18