Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Het geheim van onze gietvloeren

 

Een Fusion Gietvloer past naadloos in ieder interieur. Modern, klassiek of juist een gewaagde stijlmix. Maak van uw design gietvloer een absolute blikvanger, bijvoorbeeld in een duo-tint. Of benut het ruimtelijke effect maximaal door te werken met een subtiele basiskleur.

Voorbereiding

Het aanbrengen van een Fusion Gietvloer kan op praktisch iedere ondergrond. Of het nu een houten vloer is, tegels, een betonnen dekvloer of over een bestaande gietvloer. Het is belangrijk dat de ondergrond stabiel is. Daarom controleren onze specialisten tijdens de voorbereidingen zorgvuldig de staat van de ondervloer. Is het nodig om delen te verstevigen of te egaliseren? Fusion ontwikkelde het Strong Stretch System. Een methode die scheuren in de ondergrond overbrugt. Een goede basis zorgt voor het beste resultaat. In onze showroom vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden.

Onze werkwijze: zorgvuldig en nauwkeurig

 
Fusion Gietvloer moderne woonkamer

Eén geheel: geen drempels, geen naden

Gietvloer slaapkamer
 

Overal in huis

Op elke verdieping in huis een gietvloer. Elke ruimte benut weer een andere kwaliteit van uw gietvloer. Waterdicht in de keuken, de badkamer en het toilet. Zacht, comfortabel en anti-allergisch in de woonkamer en de slaapkamers. Overal in huis dezelfde uitstraling.

Bekijk alle mogelijkheden voor thuis

Kwaliteitsgarantie: eigen recept

Fusion Gietvloeren maakt vloeren volgens eigen recept. We testen onze receptuur uitvoerig en laten onze gietvloeren op strenge kwaliteitseisen testen door onafhankelijke instituten als TNO en TüV. Een Fusion Gietvloer levert aantoonbaar duurzame prestaties als het gaat om fysieke belasting. Krimp of rek krijgen geen vat op een Fusion Gietvloer. Dankzij de unieke opbouw van onze vloeren én de juiste verhouding van ingrediënten en componenten geven we elke gietvloer exact de benodigde elasticiteit.

Ontdek hoe wij onze gietvloeren laag voor laag opbouwen

 
Gietvloer smeren aanbrengen

Fusion Topline HD: keuze uit talloze kleuren

Zelfs kleuren uit de waaiers RAL, Sikkens en NCS behoren tot de mogelijkheden.

Kom de uiteenlopende kleurmogelijkheden bekijken in onze showroom

Gietvloer kwaliteit UV bestendig
 

Goed beschermd tegen zonlicht

Straks schijnt het zonnetje misschien dag in, dag uit op uw mooie gietvloer. Wat doet dat eigenlijk met de kleur? Want zonlicht bevat schadelijke UV-straling die voor verkleuring kan zorgen – vooral bij gietvloeren met een lichte kleur. Daarom verwerken we bij Fusion alifaat in de receptuur van onze Topline-serie. Hoe meer alifaat in de toplaag, hoe kleurvaster de vloer. Dankzij de speciale receptuur heeft onze Topline Gietvloer de hoogste graad van UV-bestendigheid.

Lees meer over de kwaliteitsgarantie van Fusion

Gietvloer en vloerverwarming

Nieuwbouwwoningen beschikken vrijwel standaard over vloerverwarming. Daarom krijgen we steeds vaker de vraag: “Gaat een gietvloer wel samen met vloerverwarming?”. Jazeker! Sterker nog, omdat een Fusion Gietvloer snel de omgevingswarmte aanneemt (want Fusion Gietvloeren zijn erg warmtedoorlatend!), voelt uw vloer niet alleen zacht aan, maar ook heerlijk warm. Heeft uw woning nog geen vloerverwarming maar overweegt u een energiebesparende overstap? Dan biedt Fusion Gietvloeren een praktische 2-in-1-oplossing aan: we verzorgen de aanleg van vloerverwarming met het plaatsen van uw gietvloer. Bent u in 1 keer klaar!

Nog meer comfort met onze 2-in-1-oplossing voor vloerverwarming

 
Gietvloer vloerverwarming keuken
Gietvloer kwaliteit UV bestendig
 

Gietvloeren en meer

Op zoek naar een complete vloeroplossing? Fusion is uw vloerspecialist. Naast gietvloeren hebben wij ook andere vloertypes in ons assortiment, zoals PVC-vloeren (en -trapbekleding), gietvloeren met lavasteen en Basebeton. Bij Fusion kunt u rekenen op hoge kwaliteit en uitstekende service. Tot en met de schoonloopmat bij uw entreedeur. Allemaal onder één dak.