Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Overal in huis een gietvloer

 

Op elke verdieping in huis een gietvloer. Elke ruimte benut weer een andere kwaliteit van uw gietvloer. Waterdicht in de keuken, de badkamer en het toilet. Zacht, comfortabel en anti-allergisch in de woonkamer en de slaapkamers. Overal in huis dezelfde uitstraling.

Gietvloer keuken

Een Fusion Gietvloer kan prima tegen een stootje en is daarom uitermate geschikt voor in de keuken. Egaal, waterdicht en bovendien makkelijk met te reinigen met water. Geef de uitstraling van uw keuken een boost met een gietvloer. Praktisch en een strak design. Comfortabel en zonder naden.

 
Gietvloer keuken vloeistofdicht
Gietvloer in de gang
 

Gietvloer gang

Maak van uw woning een geheel. Dat begint al bij de voordeur. De gietvloer loopt vanuit de hal in één stuk door naar de woonkamer. Zonder obstakels, zonder naden. De gang en de woonkamer vormen zo een strak en ruimtelijk geheel.

Comfort, uitstraling én geluidsisolatie

Fusion Gietvloeren: een totaaloplossing voor heel uw huis

Gietvloer slaapkamer

Een Fusion Gietvloer is anti-allergisch. Dat is heerlijk in uw slaapkamer. Houd uw slaapkamer stofvrij. Zo krijgt ook huisstofmijt geen kans. Een gietvloer is nog veel meer dan alleen maar heel praktisch en onderhoudsarm. Want ’s morgens stapt u met blote voeten op een warme en comfortabele vloer. Kies die kleur die bij u past en breng precies de sfeer aan die u zoekt voor uw slaapkamer.

 
Gietvloer slaapkamer vloerverwarming
Vloeistofdichte vloer gietvloer Fusion badkamer
 

Gietvloer badkamer

Hollehoekplinten maken uw badkamervloer een watervaste kuip. Geen water meer dat wegkruipt via broze voegen of kitranden. Nu denkt u misschien: is een gietvloer dan niet glad of glibberig in de badkamer? Nee, want elke Fusion Gietvloer in badkamers voorzien wij optioneel/indien gewenst van een speciale anti-sliplaag. Zo voorkomt u glijpartijen. Bovendien voelt de gietvloer behaaglijk warm en zacht aan.

Gietvloer kinderkamer

Jonge kinderen spelen eindeloos languit op de vloer. Met LEGO, blokkentorens, auto’s en poppenhuizen. Een Fusion Gietvloer in de kinderkamer maakt van spelen helemaal een feest. De vloer is schoon, stootvast en voelt heerlijk warm en zacht aan. Laat ze lekker hun gang gaan. Met een Topline-gietvloer helpt u hun fantasie helemaal op gang: kies een kleur van de regenboog en voeg spikkels, glitters of een speels patroon toe. Inderdaad, het kan allemaal met een Fusion Gietvloer.

 
Gietvloer kinderkamer krasvast Fusion
Gietvloer zakelijk
 

Gietvloer zakelijk

Een vloer van Fusion is ook geknipt voor zakelijke toepassingen. Er zijn veel verschillende keuzes. Van kantoor tot werkplaats, voor een magazijn of voor een wasbox: robuust, zwaar belastbaar, onderhoudsarm, strakke uitstraling, stofvrij, vloeistofdicht en antislip. Daarom leggen wij al jaren gietvloeren bij allerlei ondernemers. Heeft u een winkel, magazijn, kantoor, restaurant of werkplaats? Fusion Gietvloeren verzorgt grote en kleine projecten voor bedrijven en ondernemers. Laat u informeren door onze experts of bekijk de mogelijkheden op onze site voor bedrijfsvloeren.

Kijk voor zakelijke toepassingen op fusionbedrijfsvloeren.nl