Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Toepassingen van een Fusion gietvloer

 

Op elke verdieping in huis een gietvloer. Elke ruimte benut weer een andere kwaliteit van uw gietvloer. Waterdicht in de keuken, de badkamer en het toilet. Zacht, comfortabel en anti-allergisch in de woonkamer en de slaapkamers. Overal in huis dezelfde uitstraling.

Gietvloer keuken

Een Fusion Gietvloer kan prima tegen een stootje en is daarom uitermate geschikt voor in de keuken. Egaal, waterdicht en bovendien makkelijk met te reinigen met water. Geef de uitstraling van uw keuken een boost met een gietvloer. Praktisch en een strak design. Comfortabel en zonder naden.

 
Gietvloer keuken vloeistofdicht
Gietvloer in de gang
 

Gietvloer gang

Maak van uw woning een geheel. Dat begint al bij de voordeur. De gietvloer loopt vanuit de hal in één stuk door naar de woonkamer. Zonder obstakels, zonder naden. De gang en de woonkamer vormen zo een strak en ruimtelijk geheel.

Gietvloer slaapkamer

Een Fusion Gietvloer is anti-allergisch. Dat is heerlijk in uw slaapkamer. Houd uw slaapkamer stofvrij. Zo krijgt ook huisstofmijt geen kans. Een gietvloer is niet alleen heel praktisch en onderhoudsarm. ’s Morgens stapt u met blote voeten op een warme en comfortabele vloer. Dankzij de tientallen kleuropties brengt u precies de sfeer aan die u zoekt voor uw slaapkamer.

 
Gietvloer slaapkamer vloerverwarming
Vloeistofdichte vloer gietvloer Fusion badkamer
 

Gietvloer badkamer

Hollehoekplinten maken uw badkamervloer een watervaste kuip. Geen water meer dat wegkruipt via broze voegen of kitranden. Is een gietvloer dan niet glad of glibberig in de badkamer? De Fusion Gietvloer voor badkamers krijgt een speciale anti-sliplaag. Zo voorkomt u glijpartijen. Bovendien voelt de gietvloer behaaglijk warm en zacht aan.

Gietvloer kinderkamer

Jonge kinderen spelen eindeloos languit op de vloer. Met lego, blokkentorens, auto’s en poppenhuizen. Met een Fusion Gietvloer in de kinderkamer is spelen helemaal een feest. De vloer is schoon, stootvast en voelt heerlijk warm en zacht aan. Laat ze lekker hun gang gaan. En help hun fantasie op gang en kies een van de vele kleuren en voeg spikkels, glinsters of een speels patroon toe. Het kan allemaal met een Fusion Gietvloer.

 
Gietvloer kinderkamer krasvast Fusion
Gietvloer trap
 

Gietvloer kelder

Overweeg zeker om ook meteen in de kelder een gietvloer te leggen. Een praktische en waterdichte vloer die makkelijk is schoon te houden. Ideaal voor de omstandigheden in de gemiddelde kelder. Bedenk dat de kosten meevallen als we ook in andere vertrekken bij u thuis aan het werk zijn.

Gietvloer Zakelijk

Een Fusion Gietvloer is geknipt voor zakelijke toepassingen. Robuust, zwaar belastbaar, onderhoudsarm, strakke uitstraling en antislip. Daarom leggen wij al jaren gietvloeren bij allerlei ondernemers. Heeft u een winkel, magazijn, kantoor, restaurant of werkplaats? Fusion Gietvloeren verzorgt grote en kleine projecten voor bedrijven en ondernemers.

Kijk voor zakelijke toepassingen op fusionbedrijfsvloeren.nl

 
Gietvloer zakelijk

SHOWROOM

Bezoek onze moderne showroom in Gouda. Bekijk hier alle mogelijkheden van een Fusion Gietvloer.

SHOWROOM BEZICHTIGEN

GIETVLOER OFFERTE

Gietvloer kopen?
Vraag hier vrijblijvend uw
gietvloer prijs aan.

OFFERTE AANVRAGEN

BEL FUSION

Meer informatie? Advies?
Een afspraak of direct een offerte?
Bel rechtstreeks met Fusion.

0182 52 07 18