Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

Het comfort van een gietvloer

 

Een gietvloer van Fusion is elastisch en stootvast. Bovendien is de akoestiek van een Fusion Gietvloer fenomenaal. Zeker in appartementen halen onze gietvloeren de strengste geluidsnormen op hun sloffen. Bovendien is uw vloeroppervlak waterbestendig en brandvertragend. Dat is niet alleen heel praktisch en hygiënisch, maar ook veel veiliger.

Fusion Gietvloer vloerverwarming
 

Overal strak en stijlvol

Op elke verdieping in uw huis is een Fusion Gietvloer mogelijk. Combineer de stoere betonlook in uw woonkamer en keuken moeiteloos met de hal en het toilet. Succes gegarandeerd, want door de gietvloer vormt alles in huis een strak geheel, zonder naden of drempels.

Onze gietvloeren kunnen tegen een stootje

ze voelen zacht aan en gemakkelijk schoon te maken, dus ook ideaal met huisdieren.

Eenvoudig te reinigen

De vuilafstotende laag maakt uw Fusion Gietvloer makkelijk te reinigen met water. De waterdichte vloer voorkomt dat eventuele lekkages lelijke kringen achterlaten. Oogt uw gietvloer na een paar jaar toch wat sleets? Na een grote schoonmaak, een polijstbeurt en eventueel een overlakbeurt oogt hij weer als nieuw. Comfortabel, hygiënisch en duurzaam.

 
Gietvloer reinigen vloerreiniger kopen

Bewust milieubewust

Duurzaamheid is belangrijk voor ons allemaal. De keuze voor een Fusion Gietvloer is milieuvriendelijk. Wij selecteren onze grondstoffen zorgvuldig: vrij van schadelijke stoffen. Bovendien zijn onze vloeren TNO getest op slijtvastheid en gebruik. Bij deze onderzoeken valt de opvallend lange levensduur van onze vloeren op: juist vanwege de flexibiliteit en de stoot- en slijtvaste eigenschappen. Daarnaast is er bij gietvloeren - in tegenstelling tot andere vloerbedekkingen - geen sprake van snijverlies en lasnaden. Ook zijn kleine beschadigingen vrijwel onzichtbaar te repareren wat vervangen overbodig maakt. 

Fusion duurzame PU gietvloeren

Een Fusion Gietvloer van polyurethaan gaat een leven lang mee.

Fusion Gietvloer vloerverwarming
 

Warmte

Uw Fusion Gietvloer voelt altijd comfortabel aan. Dat komt omdat de vloer snel de omgevingswarmte aanneemt. Of u nu vloerverwarming heeft, een convector of wandradiatoren. Thuiskomen, schoenen uit en altijd lekker warm aan uw voeten.

Meteen vloerverwarming? Fusion kan ook daarvoor zorgen.

Gietvloer comfort vloerverwarming