Gietvloer-woonkamer-Fusion.jpg

De kracht van Fusion PVC

 

U zoekt een geschikte vloer voor uw nieuwe huis. Of misschien wel een praktische oplossing voor de trap of toch een houtlook in die ene ruimte? Dan kan een Fusion PVC-vloer een interessante optie zijn. Naast gietvloeren leggen wij ook steeds vaker PVC-vloeren aan. Een vloertype met een heel andere look. Toch lijken deze vloeren kwalitatief behoorlijk op elkaar: hoogwaardig comfort, geluiddempend, vochtbestendig. Het grote voordeel is dat PVC op diverse plekken in huis een perfecte aanvulling is op een gietvloer. Denk dan bijvoorbeeld aan uw trap, de keuken of de bovenverdieping. PVC-vloeren hebben bijzondere eigenschappen die juist op deze plekken waardevol zijn. In ons assortiment vindt u vele verschillende uitvoeringen en kleuren.

Overal in huis

Dankzij de bijzondere eigenschappen komt een PVC-vloer overal in huis tot z’n recht. Geluiddempend op de bovenverdieping. Vochtbestendig in de keuken, badkamer en het toilet. Makkelijk te reinigen in de hal. Warmtedoorlatend in combinatie met vloerverwarming in de woonkamer. En een PVC-vloer is zelfs verticaal en ondersteboven aan te brengen. Dat maakt deze oplossing ideaal om bijvoorbeeld de trap te renoveren. Welke kwaliteit u ook nodig heeft: de sfeervolle uitstraling is altijd hetzelfde.

 
Industriele wand Fusion

Dé oplossing voor de renovatie van uw trap

Fusion PVC is de perfecte oplossing voor het renoveren van uw trap die u hiermee meteen de gewenste look&feel geeft!

Fusion Basebeton wand vloeistofdicht
 

Fusion PVC en vloerverwarming

Veruit de meeste nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig voorzien van vloerverwarming. Daarom is het belangrijk te weten dat een Fusion PVC-vloer perfect combineert met vloerverwarming. Want de PVC-vloer laat de warmte door en daardoor voelt uw vloer ook heerlijk warm aan.

Heeft uw woning nog geen vloerverwarming maar overweegt u een overstap? Dan biedt Fusion een praktische 2-in-1-oplossing aan: we verzorgen de aanleg van vloerverwarming met het plaatsen van uw nieuwe vloer. Bent u in 1 keer klaar!

Nog meer comfort met onze 2-in-1-oplossing voor vloerverwarming

Alle combinaties zijn mogelijk

PVC-vloer? (Lavasteen) gietvloer? Basebeton vloer? Het fijne is dat u helemaal niet hoeft te kiezen. U kunt verschillende Fusion vloeren namelijk uiterst makkelijk combineren. Ideaal!

Ook een PVC-vloer of PVC-traptreden kunnen met een Basebeton wand een hele mooie combinatie geven.

 
Gietvloer toilet vloeistofdicht vloer Fusion Gietvloeren
Fusion Basebeton wand vloeistofdicht
 

Voorbereiding

et als bij een gietvloer is de ondergrond van groot belang bij het aanbrengen van een PVC-vloer. Dat komt omdat een PVC-vloer erg dun is. Kleine oneffenheden in de ondergrond werken door in de vloer. Daarom moet de ondergrond egaal en stabiel zijn. Praktisch elke ondergrond is geschikt: of het nu een houten vloer is, tegels, een betonnen dekvloer of een bestaande gietvloer. Onze specialisten controleren tijdens de voorbereidingen zorgvuldig de staat van de ondergrond. Want een goede basis zorgt voor het beste resultaat. In onze showroom vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden.

Onze werkwijze: zorgvuldig en nauwkeurig

Kwaliteitsgarantie

Bij Fusion maken we onze gietvloeren volgens eigen recept. Zodoende zijn we gewend te werken met strenge kwaliteitseisen. Ook bij onze PVC-vloeren hanteren we dezelfde criteria voor de materialen die we gebruiken. Van de lijm die we gebruiken en de voorbereiding van de ondergrond tot de afwerking bij het leggen.

 
Gietvloer toilet vloeistofdicht vloer Fusion Gietvloeren
 

Fusion PVC

Een PVC vloer is een keuze waar u jarenlang plezier van heeft. Zeker in combinatie met vloerverwarming komt Fusion PVC goed tot z’n recht, omdat de vloer warmtedoorlatend is. Dat gevoel versterkt de warme uitstraling van de houtlook. Verder kan Fusion PVC ook een heel praktische oplossing zijn in huis. Denk bijvoorbeeld aan een traprenovatie. Fusion PVC is waterdicht, slijtvast en geluiddempend. Daarom geeft Fusion XX jaar garantie op onze PVC-serie.

Fusion Basebeton wand vloeistofdicht
Vloeistofdichte vloer naadloos Fusion